Crypto voor beginners – Gratis cursus van Madelon Vos
27 maart 2021 
10 min. leestijd

Crypto voor beginners – Gratis cursus van Madelon Vos

Crypto voor beginners; hoe begin je? Steeds meer mensen zullen met deze vraag in hun hoofd zitten. De wereld van cryptovaluta zit namelijk al een tijdje in de lift. Steeds meer mensen wagen een poging om hierin succesvol te worden. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd. Vaak denken mensen er te makkelijk over, waardoor ze het hunzelf als beginner met crypto erg lastig maken. Er is namelijk wel enige kennis vereist. 

In dit artikel gaan we het daarom hebben over de cursussen van Madelon Vos. Hiermee draai jij je warm voor de wereld van crypto als beginner en verhoog jij jouw kans om succesvol te worden.

Crypto voor beginners

Wat is crypto?

Veel mensen zullen de term crypto wel eens voorbij hebben zien komen. Het is namelijk iets wat zoals gezegd steeds populairder wordt. Simpel gezegd is crypto een digitaal betaalmiddel. Het wordt gezien als een veilig alternatief voor de bestaande valuta, zoals de pond en de euro. Hier zijn er inmiddels erg veel van, waarvan Bitcoin de meest bekende is.
De markt van cryptovaluta haalt extreem hoge pieken waardoor er veel geld mee te verdienen is. Soms zijn er koersstijgingen van maar liefst honderden procenten. Dit is de reden voor veel mensen om te beginnen met crypto.

Het woord crypto komt van cryptografie. Door het gebruik hiervan kan verzonden informatie versleuteld of verborgen worden. Hierdoor is de cryptowereld over het algemeen super veilig. Crypto is dus erg populair. Er zit nog steeds enorm veel potentie in de markt. Op de lange termijn wordt het misschien wel gezien als de vervanger van de huidige valuta.

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos is een expert op het gebied van Crypto voor beginners. Ze helpt mensen die willen beginnen met crypto op weg, zodat zij met de benodigde kennis succesvol kunnen worden. Hiervoor heeft ze verschillende cursussen ontwikkeld, waar later in dit artikel dieper op wordt ingegaan.Crypto voor beginners

Madelon is geboren in Groningen in augustus 1995. Ze heeft gestudeerd aan de Hanze Universiteit in diezelfde stad. Tijdens haar studie kwam zij in aanraking met cryptocurrencies. Hier is ze zich dus in gaan specialiseren.

Tegenwoordig is ze actief als Bitcoin-analist. Hiernaast doet ze ook werk als technisch analist, trader en columnist. Wellicht ken je haar van video’s op YouTube. Ze heeft onder andere gastrollen op het kanaal Day1 van JayJay Boske.

Gratis Cursussen van Madelon

Het is niet makkelijk om als beginner te starten met crypto. Het is daarom altijd fijn wanneer iets wat jou hiermee op weg kan helpen gratis is. Dit geldt ook voor bepaalde cursussen ontwikkeld door Madelon Vos. Hier kan jij als crypto beginner dus gebruik van maken wanneer jij hier behoefte aan hebt.

Wat leer je dan precies en waarom is het nuttig, vraag je jezelf dan misschien af. De wereld van crypto is ingewikkeld. Het is heel erg moeilijk om zonder enige ervaring zomaar aan de slag te gaan.

De gratis ‘crypto voor beginners’ cursussen hebben verschillende invalshoeken. Je kunt kiezen uit een cursus over de basics van Bitcoin en Crypto’s en een cursus over technische analyse. Beide cursussen zijn aan te raden wanneer jij wilt beginnen met crypto. Het is namelijk niet alleen belangrijk om een beetje kennis te hebben over waar jij mee aan de slag gaat, maar ook om in ieder geval een beetje te kunnen analyseren. Dat is namelijk essentieel wanneer jij geld wilt verdienen met cryptovaluta.

Crypto voor beginners

Je hebt ook de mogelijkheid om een gratis e-book aan te schaffen. Het boek heet ‘bescherm uw vermogen’ en het is interessant voor eenieder die interesse heeft in macro-economie, cryptocurrencies en technische analyses.

Madelon geeft natuurlijk niet al haar geheimen vrij, daarom zijn deze gratis cursussen in crypto eigenlijk een soort preview van de betaalde cursussen. Desalniettemin zijn ze wel de moeite waard.

Zelf heb ik de gratis cursussen van Madelon Vos ook gevolgd, omdat de cryptowereld voor mij erg interessant is en ik graag wilde weten in hoeverre de cursussen beginners daadwerkelijk helpen. Over mijn ervaringen met de cursussen zal ik later wat meer vertellen.

>>Klik hier om direct met de GRATIS cursussen te beginnen<<

Betaalde Cursussen van Madelon

Voor de mensen die na het afronden van de gratis cursussen nog interesse hebben, zijn er ook een aantal betaalde cursussen die zich richten op crypto voor beginners. Het volgen van deze cursussen is wel aan te raden. Vooral als jij daadwerkelijk van plan bent om goed geld te verdienen met crypto.

Bij de betaalde cursussen van Madelon Vos krijg je dus meer verdieping en kan jij ook echt leren hoe je moet handelen met cryptovaluta. Zo heb jij de beste mogelijkheid om succesvol te worden.

Crypto voor beginners

De cursus waarin jij leert traden en uiteindelijk dus geld kunt verdienen door middel van handelen, is beschikbaar voor een prijs van 250 euro. Dat valt mee, aangezien jij dit makkelijk kunt terugverdienen wanneer je na de cursus juist handelt met cryptovaluta.

Daarnaast is de betaalde cursus over de basics van Bitcoin en Crypto beschikbaar voor een prijs van 125 euro.

Ook zou jij er nog voor kunnen kiezen om het pakket van beide cursussen samen aan te schaffen. Dit is mogelijk voor een prijs van 375 euro. Wanneer je dit pakket aanschaft krijg je ook voor 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks community. Wat dit precies inhoudt, zal ik later ook nog uitleggen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat jij niet tevreden bent over een cursus, om wat voor reden dan ook. Dan heb jij altijd nog de mogelijkheid om jouw geld terug te vragen. Deze garantie wordt namelijk geboden.

>>Klik hier om meteen naar het cursusaanod te gaan met de automatische korting van 10%<<

Wat is de MoneyTalks Community?

Naast de cursussen van Madelon Vos kan jij ook toegang krijgen tot haar community. Dit is ideaal als het gaat om crypto voor beginners. Als jij namelijk samen met anderen het avontuur in de cryptowereld aan kunt gaan, is dat vaak een stuk fijner. Wanneer jij hiervan lid wordt, kun je hierin vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Bijna dagelijks zijn er technische analyses van Madelon zelf en andere experts te vinden. Daarnaast worden er ook maandelijks Q&A’s georganiseerd met Madelon en Jean-Paul, een aandelenexpert van ABN-AMRO. Op die manier kan jij jouw vragen stellen als je iets niet snapt over een bepaald onderwerp en krijg je de hulp die jij nodig hebt. Dit zijn slechts enkele voordelen van de voordelen die jij kunt halen uit jouw lidmaatschap van de community!

Crypto voor beginners

Wanneer jij interesse hebt in een lidmaatschap, kan je het eerst voor slechts één euro een week uitproberen. Daarna kan jij een lidmaatschap voor een halfjaar of een jaar afsluiten. Bij een jaar betaal je dan 25 euro per maand en bij een halfjaar 28 euro per maand.

Inmiddels telt de community al meer dan

>>Klik hier om van de 7 dagen gratis proefperiode voor €1,- te profiteren<<

Mijn ervaringen met de (gratis) cursussen van Madelon Vos

Wanneer ik crypto voor beginners hoor, beschouw ik mijzelf hier eigenlijk niet onder. Ik heb wel enige ervaring met de wereld van crypto. Echter vond ik Madelon Vos wel een interessant persoon met veel expertise, dus ben ik uit nieuwsgierigheid een kijkje gaan nemen bij haar cursussen.

Ik heb besloten om alleen te kijken bij de gratis cursussen die in het aanbod staan. Wat mij opviel is dat het inderdaad een soort preview was van de betaalde cursussen. Dat is helemaal niet erg, want het is immers gratis. Wanneer jij echt verdieping zoekt zijn de betaalde cursussen echt aan te raden. De gratis cursussen zijn een leuke opzet hiervoor, maar persoonlijk denk ik dat je het alleen hiermee niet gaat redden.

Je wordt bij de gratis cursussen meegenomen in de basis van crypto en technische analyses. Wanneer jij valt onder ‘crypto voor beginners’, zijn de gratis cursussen zeker aan te raden.

Zelf had ik dus al wat ervaring met de wereld van crypto. Daarom hebben de gratis cursussen mij niet zozeer geholpen, maar voor beginners is het dus wel handig. Daarnaast ben ik wel gaan twijfelen om lid te worden van de community van Madelon Vos. Dit lijkt mij namelijk zeer interessant. Zo heb ik onder andere de beschikking over nuttige analyses die mij verder kunnen helpen met het handelen in cryptovaluta. Het connecten met mede-investeerders is enorm belangrijk voor de toekomst van het cryptoavontuur dat je aan wilt gaan. Je bouwt namelijk nieuwe vriendschappen op die over een tijdje misschien goed van pas kunnen komen.

Gebruikerservaringen met de cursussen van Madelon Vos

Ook ben ik even gaan kijken wat andere mensen vinden van de cursussen. Het is mij opgevallen dat deze over het algemeen zeer goed scoren. Op verschillenden websites waar mensen reviews achter kunnen laten scoren de cursussen erg goed. Op reviewfabriek scoort Madelon een 4.8 van de maximale score van 5. Op de website van geld verdienen met passie haalt ze een 8.4 van de 10. Ze haalt zelfs een 10 op de website van springest.

Mensen laten zich vrijwel unaniem positief uit over de cursussen van Madelon. Er wordt gezegd dat het fantastisch is wat ze doet en mensen erg goed op weg helpt om zo hunzelf te kunnen gaan storten op de cryptowereld. Er worden veel tips gegeven en de cursussen zijn duidelijk. Mensen hebben er veel aan. Dat is eigenlijk wat de conclusie is als je kijkt naar gebruikerservaringen.

Conclusie

Crypto voor beginners, het is niet makkelijk. Steeds meer mensen storten zich op de wereld van crypto met het doel om er geld mee te verdienen. Veel mensen doen dit zonder eerst kennis op te doen. De cursussen van Madelon Vos helpen hierbij. Door het volgen van deze cursussen en een eventueel lidmaatschap van haar community heb jij een veel grotere kans om succesvol te worden.

Ik hoop dat ik je met dit artikel een beetje heb kunnen informeren over de cursussen van Madelon Vos en dat ik jou heb kunnen laten zien dat deze cursussen je goed kunnen helpen als jij de cryptowereld in wilt.

Om meer te weten te komen over Madelon en haar journey zou je eventueel zelf op haar website kunnen rondkijken. Via deze link kom je direct op haar site terecht.

Over de schrijver
Mijn naam is Jordi en ben nu iets langer dan 3 jaar bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en online ondernemen. Op financefriend.nl ga ik jou helpen succes te bereiken!
Reactie plaatsen