Alles wat je moet weten over The Secret Skill
17 april 2021 
9 min. leestijd

Alles wat je moet weten over The Secret Skill

Het klinkt misschien als een beetje een vage en veel belovende naam: ‘The Secret Skill’, maar voor de mensen die bekend zijn in de wereld van sales gaat er misschien al wel een belletje rinkelen. Maar wat is deze cursus ‘The Secret Skill’ van Rébien Ghazali precies? En kan het zijn beloftes waarmaken over dat je gelukkiger, zelfverzekerder en succesvoller kunt worden door zijn masterclass en e-book? We gaan er samen achter komen wat precies ‘The Secret Skill’ is, wie Rébien Ghazali is en hoe het allemaal in zijn werk gaan. Wellicht biedt het wel de oplossingen waar jij als persoon al die tijd al op zoek naar bent.

The secret skill kortingscode

Wie is Rébien Ghazali?

Rébien Ghazali is absoluut geen ‘oude rot’ in het vak, maar dat betekend niet dat hij niet goed is in wat hij doet. Rébien is namelijk pas 23 jaar en heeft in het verleden al meerdere bedrijven opgericht. Begonnen als krantenverkoper was Rébien op vroegere leeftijd ook al met sales bezig. Maar na te hebben overwogen te stoppen binnen het vak van sales, ging er een knop om. Hij werd zelfverzekerder, begon in zichzelf te geloven en zetten alle sceptische gevoelens aan de kant. Vervolgens heeft hij voor meerdere bedrijven gewerkt.The secret skill kortingscode

In plaats van opkijken tegen zijn collega’s vol met afgunst, besloot Rébien te gaan observeren, leren en modelleren. Hierdoor begon hij door te krijgen hoe al die goede verkopers bij hem in het bedrijf zo goed waren geworden. Dit alles heeft hij om weten te zetten naar nóg meer zelfvertrouwen en heeft sprongen omhoog gemaakt. Hij ging van onderaan naar de top.

Omgaan met tegenslagen

Echter was het zo dat hij hierdoor zichzelf begon te verliezen. Hij begon arrogant te worden, de regels aan zijn laars te lappen en had geen besef voor ethiek meer. Net als Icarus vloog hij te dicht bij de zon. Hierdoor verloor hij zijn baan, zijn woning en zijn school. Maar ondanks de maanden werkeloosheid bleef hij zichzelf ontwikkelen. Door te leren van anderen, veel te lezen en een natuurlijk gevoel van revanche wilde hij sterker dan ook terugkomen. Hij werd teruggevraagd bij zijn vorige bedrijf als manager en haalde record na record als coach en manager. Toch stopte hij met zijn baan en ging cursussen volgen met betrekking op marketing met als doel voor zichzelf te beginnen.

Nadat hij een nieuw bedrijf had opgezet met andere, en hij de focus op de sales legde, groeide het snel. Echter kwam er door de Coronacrisis roet in het eten en ging het weer ten onder. Maar nu gebeurde er iets geks. Door zijn vorige bedrijf weten veel mensen van zijn kunnen, waardoor zij naar Rébien toestapte voor hulp. Sinds dien heeft Rébien zijn leven eraan geweid aan het opleiden van anderen.

Maar wat houdt The Secret Skill in dan?

Dat Rébien een enerverende achtergrond heeft kunnen we wel stellen. Door zijn doorzettingsvermogen en wil om bovenop te komen heeft hij dus zijn online cursus ‘The Secret Skill’ ontwikkeld en is inmiddels goed voor wel meer dan 1000 cursisten. Op de oppervlakte lijkt het erop alsof de cursus maar draait om een ding; keiharde sales. Maar terwijl je bezig bent met de cursus kom je er eigenlijk al achter dat het niet alleen gaat om de sales. Wat Rébien doet is jou mentaal trainen en je mindset ombuigen. Waar veel verkopers goed kunnen verkopen zijn het immers degene met de ijzersterke wil die records breken. De cursus is eigenlijk heel makkelijk op te breken in verschillende stukken, zonder dat het echt overgebracht wordt als losse modules. Er zijn eigenlijk vijf hoofdthema’s die behandeld worden en op een overkoepelende manier worden overgebracht. Deze onderwerpen zijn:

  1. – Mindset
  2. – Software
  3. – Systemen
  4. – Community minded denken
  5. – Sales

Zoals je kunt zien staat sales helemaal onderaan en kun je bedenken dat de rest van de thema’s op een natuurlijke wijze in elkaar overvloeien.

Mindset

Misschien is het eerste punt wel de hoeksteen van de operatie: mindset. Rébien is er namelijk voor je om jouw mindset om te buigen. Maar denk niet dat dit zo simpel gebeurt. Dit is namelijk een proces wat een flinke poos gaat duren en in de cursus worden jou eigenlijk de eerste handvatten gegeven tot het ombuigen en goed inrichten van de juiste mindset. Hierbij komen praktijkvoorbeelden en interviews veel aan bod en legt hij de nadruk op de positieve gedachten in plaats van al het negatieve. Op deze manier stel je jezelf open voor nieuwe ideeën. Door deze verhalen, interviews en voorbeelden aan te blijven halen wordt er voor jou een nieuw inzicht gecreëerd waarmee je ziet wat de winnaars mindset is waar Rébien het over heeft. Het is niet zo snel gepiept om je zelf zo ver te krijgen maar je begrijpt wel hoe deze mindset werkt.

Software

Natuurlijk komt is software ook een mega belangrijk onderdeel van de hele operatie. Het is immers nog steeds ook op sales gericht. In de cursus krijg je te zien hoe Rébien de software zelf in zijn bedrijf toepast. Door de Automated Customer Approach software toe te passen weet hij met zijn bedrijf precies de mensen op te sporen die hij zoekt voor zijn bedrijf. Al deze mensen zijn namelijk potentiële klanten. Door het toepassen van dit soort software kun je dus jouw bedrijf snel en exponentieel laten groeien.

Systemen

Nu denk je misschien: “maar we hebben het net over software gehad, dus waarom dan ook systemen?”. Dit zou een begrijpelijke vraag zijn. Maar we bedoelen met de naam systemen geen computersystemen of programma’s waarmee jij makkelijk klanten binnenhaalt, we bedoelen hiermee systematisch te werk gaan. Volgens Rébien is het namelijk van belang om jezelf duidelijke systemen aan te leren en te wennen. Als je namelijk systematisch te werk gaat, kun je optimaal gebruik maken van je tijd, maak je minder onnodige uitgaven en is het zelfs zo dat je werk kunt uitbesteden zodat je hier zelf niet mee aan de slag hoeft. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat jouw operatie gestroomlijnd is.

Community minded denken

Deze klinkt misschien wat cryptisch als je het zo leest, maar als je het in het totaal plaatje ziet en met het volledige verhaal van Rébien in je achterhoofd is het eigenlijk een behoorlijk logisch onderdeel van de cursus. Rébien is namelijk niet groot geworden door zélf alles te doen maar te weten waar zijn kracht ligt en weet waar andere hun krachten liggen. Door dus te gaan nadenken in het belang van de groep en organisatie is er een veel grotere kans om jouw onderneming een succes te maken. Ook wordt er nadruk gelegd over het positieve over het negatieve. Ook hierbij is het stuk community heel belangrijk. Als je als collectief namelijk niet dezelfde positieve mindset blijft behouden en je focust op de taken waar jij goed in bent met die instelling dat is het risico dat je onderneming faalt een stuk groter.

Sales

Natuurlijk is het laatste kopje voor veel de eerste zoekterm geweest; sales. Dat is en blijft ook een beetje de hoeksteen waarmee het allemaal begonnen is. Of je nou bezig bent met marketing of met verkopen, sales is voor jou een belangrijk component in je leven. Je weet hoe je anderen en jezelf kunt overtuigen van een goed product, idee of dienst en bent dit ook in staat te doen. Of je nou een beginner bent hierin of al vergevorderd, het is altijd goed om lessen op het gebied van sales te krijgen. Door verschillende technieken en vaardigheden langs te gaan en te bespreken kom je er gaandeweg achter wat jou ideale manier is van sales. Zo ben jij aan het eind van de rit de beste salespersoon die je kunt zijn met jou eigen technieken en knowhow!

Deelnemen aan The Secret Skill

Nu weet je zo goed als alles wat er te weten valt over ‘The Secret Skill’ en zijn auteur Rébien Ghazali. Maar wat kost het om mee te doen? En is er maar een programma of zijn er meerdere opties mogelijk? The Secret Skill is een programma wat je de keuze geeft voor twee snelheden met dezelfde hoeveelheid stof.

Je kunt het programma afleggen in 12 weken, waarmee je alles tot in de puntjes wordt uitgelegd, of in 8 weken. De 8 weken variant is een stuk sneller en hierdoor ook een stuk intensiever, maar dezelfde informatie wordt verschaft en je hoeft je absoluut geen zorgen te maken dat je minder persoonlijke aandacht krijgt! Ook is er een masterclass van een halfuur te volgen én kun je het e-book van Rébien Ghazali krijgen via de website van The Secret Skill.

>>Klik hier of op de afbeelding om het GRATIS E-book te downloaden van Rébien<<The secret skill kortingscode

Het mooie hiervan is, is dat het e-book gratis is! De masterclass is gratis op het moment dat je het e-book hebt aangevraagd, anders kost deze 24,- euro. Op het moment van schrijven kost de cursus €997, – euro en is afgeprijsd van €3997,- euro. Deze kan betaald worden in een enkele betaling, twee of drie termijnen. Het is natuurlijk wel zo dat je met de meerdere termijnen uiteindelijk duurder uit bent.

Conclusie

Het verhaal van Rébien Ghazali is een bijzonder verhaal. Door zijn doorgewinterde sales ervaring op verschillende vlakken is deze jonge ster ondernemer iemand om goed in de gaten te houden. Met meer dan één miljoen aan inkomsten te hebben gegenereerd voor verschillende bedrijven in drie jaar tijd is zijn manier van denken en doen effectief bewezen. Zijn online cursussen zijn voor velen toegankelijk en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Je kunt merken dat je met The Secret Skill cursus in de handen bent van een specialist die écht weet waar hij mee bezig is.

Wil jij nou ook geld gaan verdienen met sales?

>>Klik dan op deze link om direct naar The Secret Skill te gaan<<

Over de schrijver
Mijn naam is Jordi en ben nu iets langer dan 3 jaar bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en online ondernemen. Op financefriend.nl ga ik jou helpen succes te bereiken!
Reactie plaatsen